Diana-Iulia Olac Cabinet de Avocat

succesiuni-moştenire.ro


Prima Pagina //
+ Mostenire
:: Dezbatere succesorala:: Anulare Certificat de Mostenitor:: Partaj succesoral:: Uzucapiune :: Revendicare/Evacuare

+ Testament
:: Redactarea testamentului:: Anulare testament :: Efectele testamentelor

+ Contact

divort logo

Telefon: 0722 234 576
Fax: 021 231 61 42

E-mail: office@biroudeavocatura.ro

Orar:
Luni-Joi 09 - 18
Vineri 09 - 16

Citeste mai mult

 
 Părerea Clienţilor noştrii

"Informatiile juridice oferite de reprezentantii Cabinetului au fost de cea mai inalta clasa, iar asistenta in fata instantei de judecata a fost una de exceptie. In urma experientei mele, vreau sa transmit potentialilor clienti sa aiba foarte mare incredere in cabinetul Diana-Iulia Olac. Eu sunt foarte multumit de derularea si finalizarea actiunii mele. Nu m-am asteptat sa intalnesc asemenea profesionalism din partea unui cabinet de avocatura."

 

Nume Privat

 

"Am primit raspunsuri clare si solutii pertinente la toate intrebarile pe care le-am pus, precum si sfaturi si indrumari specifice cazului meu. Cabinetul a abordat litigiul meu cu seriozitate, competenta si profesionalism, astfel incat pot spune faptul ca, daca aveti nevoie de un avocat care sa va sustina cauza, doamna Olac este raspunsul pe care il cautati."

 

Delia C.

 

"Doamna avocat, vreau sa profit de aceasta ocazie si sa va transmit multumirile mele pentru toata munca depusa si pentru faptul ca ati participat alaturi de mine in acest proces complicat. Sper ca toata lumea care are probleme ca ale mele sa va gaseasca si sa va solicite sfatul."

 

Nume privat

 

"Cazul meu a fost tratat cu mult profesionalism si seriozitate. Am apreciat in mod deosebit capacitatile de negociere ale doamnei avocat, abilitate datorita careia partajul s-a finalizat in timp foarte scurt iar cheltuielile au fost destul de mici."

 

Andrei L.

 

Contactează-ne!

Programează o consultanţă la 0722 234 576 sau scrie-ne pe e-mail la office@biroudeavocatura.ro.

  Uniunea Nationala a Barourilor din Romania
  Baroul Bucuresti
  Cabinet de Avocat "Olac Diana-Iulia"
  Toate Drepturile Rezervate © 2000 - 2013
 
 
:: Termeni de Utilizare ::
Juridic